Házhozszállítás keddtől-szombatig 11:30-tól 20 óráig a Wolt partnerünkön keresztül lehetséges. Elvitelre rendelés leadása a +361 79 444 20 telefonszámunkon.
Eredeti Thaiföldi
Ételbár

1133 Budapest Tisza utca 16.
E-mail: info[kukac]greenthai.hu
facebook.com/GreenthaiEtterem
www.greenthai.hu

Nyitva tartás:
Kedd–Szombat: 11:30-20:00.
Vasárnap–Hétfőn: Zárva
Éttermünk várja önt is!

 

Adatvédelem

A GREENTHAI Ételbár tiszteletben tartja és megóvja a személyes adataikat. Honlapunk biztonságot nyújt mindenkinek, aki meglátogatja akár tájékozódás, akár vásárlás céljából. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A GREENTHAI Ételbárt a Bangkok Food Kft. üzemelteti és a kapott adatokat csakis ö használja. 

A GREENTHAI meglátogatásakor olyan általános információkat kérünk el, amelyek rendelés esetén a házhoz szállításhoz szükségesek. Azok nem azonosítják a felhasználót személyesen. Ahhoz, hogy a megrendelt árukat ki tudják szállítani a megfelelő címre az alábbi adatokat kell megadnia:

  • Vezeték és keresztnév
  • Szállítási cím
  • E-mail cím
  • Telefonszám

A GREENTHAI Ételbár a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Mivel a GREENTHAI Ételbár rendeléseit saját maga, vagyis a Bangkok Food Kft. teljesíti, ezért az adatokhoz csak a cég munkatársai és a szolgáltatás folyamatos üzemeltetésért felelős személyek férhetnek hozzá.  

A kötelező személyes adatok megadása nélkül nem tudjuk teljesíteni a rendelését.  Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása.

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a GREENTHAI Ételbár üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi hatóság segítségét is.

Kedves Vendégeink,

Járvány megfékezésének okán előállt helyzet miatt sajnos éttermünk jelenleg zárva tart!

Tájékoztatunk továbbá mindenkit, hogy hamarosan újra nyitunk, hogy házhozszállítással kiszolgálhassuk vendégeinket!