Házhozszállítás a XIII. kerület egyes részeiben, csak keddtől-péntekig 15 óráig lehetséges. Rendelés leadása a +361 79 444 20 telefonszámunkon.
Eredeti Thaiföldi
Ételbár

1133 Budapest Tisza utca 16.
E-mail: info[kukac]greenthai.hu
facebook.com/GreenthaiEtterem
www.greenthai.hu

Nyitva tartás:
Kedd–Szombat: 11:30-20:00.
Vasárnap–Hétfőn: Zárva
Éttermünk várja önt is!

 

Adatvédelem

A GREENTHAI Ételbár tiszteletben tartja és megóvja a személyes adataikat. Honlapunk biztonságot nyújt mindenkinek, aki meglátogatja akár tájékozódás, akár vásárlás céljából. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A GREENTHAI Ételbárt a Bangkok Food Kft. üzemelteti és a kapott adatokat csakis ö használja. 

A GREENTHAI meglátogatásakor olyan általános információkat kérünk el, amelyek rendelés esetén a házhoz szállításhoz szükségesek. Azok nem azonosítják a felhasználót személyesen. Ahhoz, hogy a megrendelt árukat ki tudják szállítani a megfelelő címre az alábbi adatokat kell megadnia:

  • Vezeték és keresztnév
  • Szállítási cím
  • E-mail cím
  • Telefonszám

A GREENTHAI Ételbár a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Mivel a GREENTHAI Ételbár rendeléseit saját maga, vagyis a Bangkok Food Kft. teljesíti, ezért az adatokhoz csak a cég munkatársai és a szolgáltatás folyamatos üzemeltetésért felelős személyek férhetnek hozzá.  

A kötelező személyes adatok megadása nélkül nem tudjuk teljesíteni a rendelését.  Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása.

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a GREENTHAI Ételbár üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi hatóság segítségét is.

Kedves vendégeink szabadságra mentünk!

December 19.-től január 1-ig zárva tartunk.

Nyitás január 2. csütörtökön.

Köszönjük!